Annelyn de Boer Coaching
Voel jouw vrijheid
Annelyn de Boer Coaching
Annelyn de Boer Coaching
keyboard_arrow_up

HSP | HS-HSS Verlies- en Rouwverwerking

Verlies hoort bij het leven. Als er veel ‘liefde’ in het spel is voor iemand of iets, dan is er ook een groot gevoel van verlies wanneer die persoon of dat ‘iets’ er niet meer is. HSP’s / hooggevoeligen verbinden zich extra aan wie of wat hen raakt en lief is. Het maakt meestal niet uit of het om personen, dieren, situaties of objecten gaat.

Liefde staat vaak voor veiligheid. Als het goed en liefdevol voelt om je heen, kun je veel aan en voel je je veilig. Wanneer je dit (soms plotseling) verliest, kan het veilige gevoel omslaan in een onveilig(er) gevoel: dat wat zó vertrouwd was is er opeens niet meer, waardoor je een nieuwe balans moet zoeken.

Het kan bijdragen om tijdens de coaching ook te onderzoeken of het gemis samenhangt met iets wat je nog in jezélf mist en nog niet voldoende ontwikkeld hebt. Waar herinnert het verlies en het gemis je aan? Wat heb jij nodig om dit bij jezelf (terug) te kunnen vinden?

Dán heb je in mijn ogen de diepere betekenis – de grotere hint van het bestaan – begrepen en vind je de wérkelijke veiligheid en geborgenheid: namelijk bij jezelf!

Samen met jou kijk ik welke factoren in jouw leven meespelen, zodat je jezelf leert te begrijpen en je de rouw niet alleen als ‘rauw’ ervaart, maar juist ook positief gaat integreren in je leven. Naast het mogen beleven van je emoties help ik je kracht en inspiratie uit je verliezen te halen. Beiden kun je benutten als bouwstenen voor de rest van je leven, als positieve ‘krachtbakens’ op je weg.

Leestip: ‘Als jongeren rouwen… 80 praktische tips’

Intro verlies en rouw verwerkingLeren leven met het gemis!

reading

Contact met overledenen | Persoonlijke reading

Al jaren voel en hoor ik meer dan de gemiddelde mens wanneer het gaat om overleden zielen. Tijdens mijn tweejarige opleiding 'Masterclass Mediumschap', bij het landelijk bekende medium Marion Berndsen van Instituut Maylight, heb ik mijn gaven op dit vlak verder ontwikkeld en deze blijven zich nog steeds ontwikkelen. Hierdoor kan ik in contact komen met overleden personen en soms ook dieren uit jouw leven. Tevens krijg ik informatie door van mijn eigen gidsen. Boodschappen vanaf 'de andere kant' kan ik daarom doorgeven aan jou en je kunt vragen stellen die je (mogelijk al heel lang) hebt.

Wanneer je cliënt bent bij mij kun je tijdens een gebruikelijke sessie van anderhalf uur een 'Persoonlijke Reading' aanvragen.

We stemmen dit van tevoren af of doen dit (spontaan) tijdens de sessie en integreren de doorgekomen boodschappen waar mogelijk in de coaching. Je betaalt hetzelfde bedrag als voor een normale individuele sessie.

Ben je geen cliënt, wél hooggevoelig en wil je een 'Persoonlijke Reading' dan kun je deze aanvragen via het contactformulier. De kosten voor een 'Persoonlijke reading' van een uur bedragen € 100,-. Je kunt deze zelf opnemen met behulp van je telefoon, waardoor je de informatie en boodschappen later weer rustig kunt terugluisteren.Coosje Smid (The Voice/TVOH) ontvangt eerste exemplaar: 'Als jongeren rouwen... 80 praktische tips'

Plaatje over de video