Annelyn de Boer Coaching
Zie jouw vrijheid
Annelyn de Boer Coaching
Annelyn de Boer Coaching
keyboard_arrow_up

Intro Annlyn de Boer Coaching - Werkwijze

Werkwijze Annelyn

Ieder mens is uniek dus ook ieders ‘traject’ is uniek. Ik heb hierdoor een werkwijze ontwikkeld waarin ik zo goed mogelijk op jou, op jouw hooggevoeligheid en op de vragen die je hebt, probeer af te stemmen.

Ik noem mijn manier van werken ook wel de ‘buffetmethode’, net als met een dinerbuffet liggen daar van allerlei ‘gerechten’ op waarvan ik telkens een ander ‘bordje’ kan maken. Zo creëer ik een ‘maaltijd’ met en voor jou die jij zo lekker mogelijk vindt. En waar je natuurlijk van kan groeien en steeds blijer en wijzer van wordt.

Mijn aanpak is resultaatgericht en heeft als doel:

  • Je te laten ontdekken wie jij werkelijk bent
  • Je dichter bij je gevoel, je intuïtie te krijgen
  • Jezelf steviger in je schoenen te laten staan
  • Je levensenergie en je levensplezier te vergroten
  • Je zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat jij wilt


Je gevoel maakt geen denkfouten.. je hersenen wel!
Jouw bijdrage

Jij bespreekt met mij wat je bezighoudt, blokkeert, onzeker maakt en bent daarin zo open mogelijk.

Mijn bijdrage

Allereerst luister ik naar jouw verhaal. Mijn betrokkenheid en inlevingsvermogen, gemixt met – passende – humor en relativering geven een veilige basis om zowel jouw sterke als minder sterke kanten aan bod te laten komen.

Afhankelijk van wat ik hoor en waarneem:

  • stel ik je vragen
  • spiegel ik wat me opvalt
  • confronteer ik je op een respectvolle en milde manier met tegenstrijdigheden in wat je zegt en uitstraalt

Ik nodig je daarmee uit je (overlevings-)maskers te laten vallen om echter en puurder te worden.

Ook ga ik met jou op zoek naar patronen en thema’s die je hebt in je leven. Sommige heb je niet meer nodig zodat je ze – als je wilt – kunt loslaten of veranderen in nieuw passender gedrag.

Annelyn de Boer CoachAnnelyn vertelt over de HSP-kenmerken

Plaatje over de video