Annelyn de Boer Coaching
Proef jouw vrijheid
Annelyn de Boer Coaching
Annelyn de Boer Coaching
keyboard_arrow_up

Intro Annelyn Seabreeze, Treebreeze

Seabreeze | Treebreeze

Ben jij je levensvreugde kwijt, vervul jij je missie te weinig of ervaar je teveel stress in je leven? Investeer in jezelf! Mijn kwaliteit ligt in het een-op-een uitzoeken hoe jij je beter in je vel kunt voelen, kunt leren van wat je meemaakt en waaróm dit gebeurt en voorál hoe jij je blijheid en innerlijke vrijheid weer kunt leven!

Zet je kompas op jouw unieke koers!

Seabreeze-sessie

In een SEABREEZE-sessie van een dag onderzoek je de betekenis van de gebeurtenissen in jouw leven en hoe je deze als kompas kunt inzetten op jouw weg. Ik creëer overzicht in jouw levensthema’s en kijk met je mee vanuit humor, zachtheid en kracht. Dit doe ik vanuit mijn jarenlange (levens)ervaring als mens, HSP-coach/therapeut en natuurlijk vanuit mijn eigen hoogsensitiviteit.

De sessie vindt plaats in mijn knusse huisje in Noordwijk, met de gelegenheid om tussendoor aan zee tot jezelf te komen, je gedachten op een rijtje te zetten en je gevoelens te verwerken.

Laat een zeebries waaien door jouw leven en bruis zélf weer. Gun jezelf een dag in álle rust, met en voor jezelf. Begrijp en zie jezelf vanuit het overzicht wat je krijgt. Stem jouw kompas af op de goede koers, die past bij jóuw unieke ziel, zodat je passievol jouw tocht kunt vervolgen. Omringd door de pure, rijke en helende energie van de zee.

We stemmen samen een datum af voor jouw Seabreeze, ik zie je graag in Noordwijk aan Zee. ☺.

Seabreeze
Treebreeze

Treebreeze-sessie

In een TREEBREEZE-sessie van een dag onderzoek je de betekenis van de gebeurtenissen in jouw leven en hoe je deze als kompas kunt inzetten op jouw weg. Ik creëer overzicht in jouw levensthema’s en kijk met je mee vanuit humor, zachtheid en kracht. Dit doe ik vanuit mijn jarenlange (levens)ervaring als mens, HSP-coach/therapeut en natuurlijk vanuit mijn eigen hoogsensitiviteit.

De sessie vindt plaats in mijn fijne praktijkruimte in Ede, met de gelegenheid om tussendoor in het bos of op de hei tot jezelf te komen, je gedachten op een rijtje te zetten en je gevoelens te verwerken.

Laat een frisse bries waaien door jouw leven en bruis zélf weer. Gun jezelf een dag in álle rust, met en voor jezelf.

Begrijp en zie jezelf vanuit het overzicht wat je krijgt. Stem jouw kompas af op de goede koers, die past bij jóuw unieke ziel, zodat je passievol jouw tocht kunt vervolgen. Omringd door de krachtige, zuivere energie van de bomen en het wijdse van de hei.

We stemmen samen een datum af voor jouw Treebreeze, ik zie je graag in Ede. ☺
SEABREEZE-sessies voor HSP | HSP-HSS in Noordwijk aan Zee

Plaatje over de video