Annelyn de Boer Coaching
Creëer jouw vrijheid
Annelyn de Boer Coaching
Annelyn de Boer Coaching
keyboard_arrow_up

Intro coach voor mensen werkers

Coach voor 'mensenwerkers'

Wanneer je als hooggevoelig persoon werkt met en voor mensen of dieren, ben je gewend vanuit je hart heel veel te geven, vaak meer dan je zelf aan energie hebt. Je hebt een groot inlevingsvermogen en werkt vanuit grote betrokkenheid. Dit kan teveel worden waardoor je behoefte hebt aan rust en balans, zeker als je er ook nog een gezin naast hebt.

Voel ik me geraakt… blijkt dat mijn kracht te zijn!

Wat zijn mensenwerkers?

Hooggevoelige personen hebben vaak gekozen voor een beroep waarbij ze veel met mens of dier (‘dierenwerkers’) in aanraking komen, zoals in de zorg, in het onderwijs, in een dierenkliniek of in een eigen praktijk.

Zij worden onder andere gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

  • betrokkenheid en warmte
  • inlevend vermogen
  • behulpzaamheid
  • een ander willen helpen ontwikkelen
  • zelfreflecterend vermogen

Hooggevoelig
Goede zelfzorg

Je kunt van alles doen om in balans te blijven. Een van de belangrijkste punten: leer jezelf goed kennen. Wanneer je jezelf goed kent, snap je ook waarom je zoveel energie verliest op een werkdag. Denk dus niet: ik spoor niet. Wees ook niet teleurgesteld als een ander voor jouw gevoel niet zo goed voor jou zorgt als jij voor hem of haar. De maatschappij heeft jou juist nodig, je moet alleen de juiste balans zien te vinden. Met mijn coaching help ik je bewust te worden waar je nog winst kunt behalen in een betere balans tussen geven en (leren) ontvangen. En vooral ook in het leren geven aan jezelf.
coach

Coach voor 'coaches'

Ben je hooggevoelig en coach of begeleid je zelf (hooggevoelige) mensen, zoals ik? Dan kan het fijn zijn om met een eigen coach gesprekken aan te gaan. Ook ik spiegel graag mijn eigen levenssituaties, of die van cliënten als ik ergens tegenaan loop, met andere coaches. Het helpt om inzicht te krijgen in je eigen leven en een goede balans te vinden tussen privé en werk. Bovenal is het heel fijn om tijd aan jezelf en je eigen processen te besteden en dat er iemand is die echt even aandacht heeft voor jóu. Het houdt je daarbij zo zuiver mogelijk in je eigen werk. De bewustwording van je eigen processen stelt je beter in staat om anderen bij hún leerproces te helpen. Voordeel bij HSP’s en HS-HSS’n: Wat je de ene dag zelf leert, kun je de volgende dag gelijk in praktijk brengen.
Leertherapie | Supervisie

Ontdek je eigen weg tijdens je opleiding en in je werk als therapeut, coach of begeleider.

Leertherapie
Ben je hooggevoelig en doe je een opleiding waarbij leertherapie een onderdeel is van je studie? Dan kun je deze bij mij doen. Vele opleidingen zijn in het verleden akkoord gegaan om hun HSP leerlingen bij een HSP coach de leertherapie te laten volgen. Door mijn jarenlange ervaring en gebleken kwaliteiten en kwalificaties zijn deze leertherapie-trajecten zeer leerzaam geweest voor de ‘studenten’. Naar eigen zeggen hebben zij allen grote groeisprongen gemaakt in hun persoonlijke ontwikkeling, zowel op HSP-gebied als op het coachvlak.

Supervisie
Ben je hooggevoelig, begeleid je zelf cliënten, leerlingen of werknemers en heb je behoefte aan supervisie? Dan kun je hiervoor bij mij terecht. Ik heb zelf ervaren hoe fijn het is om een hooggevoelige supervisor te hebben met veel praktijkervaring. Ik coach je in het ontwikkelen van jouw eigen unieke manier, zodat je de aansluiting houdt bij jouw diepste zelf, want dat is voor een HSP of HS-HSS van extra groot belang!Muziek en beelden om even heerlijk te relaxen...

Plaatje over de video