Annelyn de Boer Coaching
Ontmoet jouw vrijheid
Annelyn de Boer Coaching
Annelyn de Boer Coaching
keyboard_arrow_up

Over Annelyn | Wie ben ik?

Intro over Annelyn de Boer CoachPrivé

In 1961 ben ik in Breda als oudste geboren waarbij mijn jongere zussen vier en zes jaar later in het gezin erbij kwamen. Voordat deze zussen er waren is mijn broertje overleden toen hij drie dagen oud was en heeft mijn moeder achter elkaar twee meisjes van ieder zes maanden verloren tijdens de zwangerschappen. Eigenlijk bestaat mijn ouderlijk gezin dus uit zes kinderen in plaats van drie.

Mijn jeugd bracht ik door in Brabant, waarna ik ging studeren in Utrecht en Nijmegen. In die tijd kwam ik mijn eerste partner tegen met wie ik een huwelijk van zeventien jaar heb gehad en 22 jaar mee samen ben geweest. Ik ben en blijf gelukkig de trotse moeder van drie kinderen, geboren in 1990, 1992 en 1994 (alle drie hooggevoelig, één ook HSS). Sinds 2005 woon ik samen met mijn nieuwe partner, die vijf oudere kinderen heeft, en woon/werk in Ede met praktijk aan huis. In Noordwijk hebben wij een vakantiehuisje waar ik 1-op-1 een halve of hele dag werk met cliënten.

Op mijn 42ste kwam ik er (pas) achter dat ik zelf hoogsensitief | HSP ben en een paar jaar later ontdekte ik dat ik ook een hoogsensitieve High Sensation Seeker | HS-HSS ben. Vanaf dat moment ben ik me in HSP en HSS gaan verdiepen en mezelf hierin gaan specialiseren.Coachen

Ooit begon ik als HBO-verpleegkundige en werkte ik in de wijkverpleging. Tijdens mijn vrijwilligerswerk in een Hospice ontdekte ik dat het begeleiden van mensen mijn sterkste kant is en mijn voorliefde heeft. Door middel van twee Gestalt Opleidings- en Ontwikkelingstrainingen van ieder drie jaar en vele (korte) scholingen op allerlei gebieden, heb ik mijzelf ontwikkeld, ontplooid en verfijnd. Ik weet veel beter wie ik écht ben, wat bepalend is voor hoe ik nu in mijn leven sta en welke keuzes ik daarin maak.

In maart 2010 heb ik onder andere de vierjarige post-HBO Psychosociale Therapie in Amersfoort afgerond voor extra verbreding en verdieping in het coachen van mensen. Ik voed mijn spirituele ontwikkeling al jaren door opleidingsdagen te volgen bij Instituut Maylight van het landelijk bekende medium Marion Berndsen. Hieronder valt de tweejarige opleiding Masterclass Mediumschap. Inmiddels geef ik ook zelf ‘persoonlijke readings’. Ik voel het als intense missie om HSP’s en hoogsensitieve HSS’n zo vrij, blij, zuiver, kwetsbaar en krachtig mogelijk in het leven te laten staan. Ik draag vanuit het diepst van mijn hart graag bij aan hun ontwikkeling hierin, zodat zij hun wáre ziel durven en kunnen leven.

Door mijn opvoeding, opleidingen en (werk-)ervaringen in bedrijfsleven, onderwijs, zorg en alles wat ik op persoonlijk en spiritueel vlak heb geleerd, bezit ik veel expertise waardoor ik in een grote diversiteit aan hulpvragen kan meekijken en coachen.Curriculum Vitae

Wil je meer weten over mijn opleidingen en werkervaring dan kun je hier mijn huidige CV bekijken.