Annelyn de Boer Coaching
Leef jouw vrijheid
Annelyn de Boer Coaching
Annelyn de Boer Coaching
keyboard_arrow_upMijn missie:

“Om jou als hoogsensitief persoon zo Vrij, Blij, Zuiver, Kwetsbaar en tegelijk zo Krachtig mogelijk in het leven te laten staan. Pas dan leef jij jouw wáre ziel.”

Plaatje over de video

plaatje Treebreeze'Aarden in jezelf'

Als hoogsensitief persoon is het belangrijk dat jij je héél goed bewust bent van jouw hoogsensitieve/hooggevoelige eigenschappen. Door deze goed te kennen, naast je andere unieke eigenschappen, en te weten hoe je hiermee om kunt gaan, kun jij diegene zijn die je daadwerkelijk bent. Kunnen aarden in jezelf, je écht thuis voelen bij jezelf, levert je op dat jij alle mooie HSP-kanten ten volle kunt ontplooien en benutten.

 
plaatje AnnelynOver Annelyn

Ik ben expert op het gebied van hoogsensitiviteit - HSP en de hoogsensitieve High Sensation Seeke - HSS. Als gespecialiseerd coach heb ik mij vanaf 2008 gericht op ooggevoelige particulieren, 'junior' HSP - coaches en HSP'en die met mensen en dieren werken. Zelf ben ik zowel hooggevoelig als ook een high sensation seeker,waardoor ik voor advies en informatie op allebei de vlakken veel kennis en ervaring heb.

Lees meer
 
plaatje Seabreeze'Vrijheid in jezelf ervaren'

Alle hoogsensitieve personen, die ik tot nu toe heb meegemaakt, snakken naar persoonlijke vrijheid. Het verlangen om volledig jezélf te kunnen zijn en uitdragen is bijzonder groot. Er zijn echter aardig wat obstakels te overwinnen voor het zover is, want velen van ons hebben te maken gekregen met allerlei overlevingsmechanismen zoals aanpasgedrag, niet klagen maar doorgaan, uitschakelen van intuïtie, onderduiken en nog veel meer. Juist die vrijheid in jezelf te kunnen ervaren is een groot goed.

Ervaringen

"Annelyn is steeds vernieuwend bezig, ik ken geen mensen die zo vol passie hun missie leven"

- Suzanne -

"Ik heb heel veel geleerd over mijn HSP-zijn en heb mezelf weer teruggevonden, ik stroom weer."

- Susan -

"Een prachtig, lief en ontzettend wijs mens die alles doet om jou jezelf te leren (h)erkennen."

- Review nominatie ‘HSP coach van het jaar’ -

"Door Annelyn kan ik mezelf weer als volwaardig mens zien en kan ik weer functioneren met een positief gevoel over mezelf en de wereld om me heen."

- Review nominatie ‘HSP coach van het jaar’ -

"Dankzij Annelyn weet ik dat er veel meer mensen zijn zoals ik en heb ik leren nuanceren en mezelf accepteren"

- Ellis -

"Zó betrokken, zó meedenkend, zó opbouwend!"

- Review nominatie ‘HSP coach van het jaar’ -

"Het is heerlijk bevrijdend om met Annelyn samen te werken"

- Cocky -